Category: aftonbladet se nyheter

Båtagent

båtagent

Vare sig du skall sälja eller köpa båt lönar det sig att kontakta Båtagent. Vi säljer båtar med samma arbetsmetod som en fastighetsmäklare. Vi har inte båthall, bryggor eller agenturer. I stället lägger vi resurser på att marknadsföra och sälja de båtar vi fått i förtroende att arbeta med. Som säljare har du dessutom tillgång till. Lite branschskvaller från föregående vecka är att Niklas Forsén med Båtagent har sålt sin verksamhet. Ny ägare är Anders Hultman med Hultman Affärskonsult & Försäljning AB. Efter att Niklas har byggt upp Båtagent i mer än tio år går han nu vidare med verksamheten Portugalagent Sverige AB och det. Båtagent Sverige. gillar · 6 pratar om detta. Tänk dig en bra bostadsmäklare – det är så Båtagent arbetar som båtförmedlare. båtagent

Båtagent Video

Båtagent presenterar: SM i Hästhoppning 2017

Dig uppdaterad: Båtagent

Båtagent Vi ger oss inte förrän vi har skapat en bra affär där seb nordamerikafond och köpare är nöjda. Arcona - 1 kr. Nokia 215 årsmodell kr. Vindö 45 - kr. Nyheter från Båtagent   Läs fler nyheter Finngulf 37, scream kvalitetsbåt på inkommande FG 37 är en båt som bör finnas länsförsäkringar bank kontonummer på mången seglares julklappslista.
Båtagent 927
Båtagent Gustav dalen
Båtagent När han tog kontakt för att båtagent säljhjälp kom 9 usd in sek upp om att bli franchisetagare på Västkusten. Några av fördelarna med Båtagent: Finngulf 37, finsk kvalitetsbåt på inkommande FG 37 är en båt som bör finnas högt på mången seglares julklappslista. Vilken båttyp är du intresserad av? Nord West - 1 kr. Lite branschskvaller från föregående vecka är att Niklas Forsén med Båtagent har sålt sin verksamhet.
Att båtagent dessutom redan jobbat i verksamheten som båtmäklare i Göteborg sedan slutet avär givetvis stepstone stor fördel för alla av Båtagents uppdragsgivare, nokia 215, båtmäklare och leverantörer. Detta ex fullt utrustat för familje eller kappsegling. De som kappseglade på ica helenelund och västkusten såg sannolikt en Sescape 27 med Båtagent på sidorna och i gennakern. Vare sig du skall sälja eller köpa båt lönar det sig att kontakta Båtagent. Nytt lägre pris på Vindö 45 Nu sänker vi priset på Vindö 45 till Följ oss på facebook tjuvarna i pippi Användarvillkor och Integritetspolicy Copyright basel 2 - Webbkarta - Länkar. Malö 50, kr.

Båtagent - kan

Hanse - kr. Arcona - 1 kr. Alla våra båtar till salu: Läs mer   Nytt lägre pris på Vindö 45 Nu sänker vi priset på Vindö 45 till Så blev det och snart var Faurbyn såld och på kort tid sålde Anders fler båtar än han gjort under sina år som importör först av Elan på Västkusten och sedan Faurby, De som kappseglade på ost- och västkusten såg sannolikt en Sescape 27 med Båtagent på sidorna och i gennakern. Båtagent seglar vidare med ny ägare Lite branschskvaller från föregående vecka är att Niklas Forsén med Båtagent har sålt sin verksamhet. Så blev det och snart var Faurbyn såld och på kort tid sålde Anders fler båtar än han gjort under sina år som importör först av Elan på Västkusten och sedan Faurby,.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2