Category: aftonbladet se nyheter

Lurifaxflux

lurifaxflux

Han namn på flashback var dessutom LurifaxFlux. Är lurifax ett namn du tar som en man som aldrig skulle luras? skulle någon här ta "mamiår" seriöst här? i det tillstånd dom som var med i tråden var, är inte det första du tänker när du ser sånna bilder att; googla han fort som fasiken, hitta hans address. Till råga på allt var hans nicknamn på Flashback också användarnamn på Facebook. Googla på Lurifaxflux så hade man fått hans namn. software-blog.info eller liknande sajt hade snabbt visat hur många Marcus Jannes det fanns. Bara han själv. Och sedan ringa Hur snabbt detta hade kunnat gå för någon. Jag vet att det kommer sent (ca 3 veckor) men jag skulle vilja hålla en tyst minut för Marcus Jannes (Lurifaxflux) som den 11/10 chokade ett tusental användare på Flashback genom att publicera sitt eget självmord med hjälp av en webbcam på forumsajten live. Efter jag sett filmen mådde jag riktigt.

Lurifaxflux - lttare

Det verkar vara oerhört svårt att ta in att det ryms både gott och ont under Flashbacks tak — en generell inställning till sociala medier som jag stöter på överallt. När ansiktet blev skit blått vart det lite äckligt: De var inte nära vänner, men det behövs inte i det här läget. Men det gör jag. Och om han hade menat allvar så hade ingen räddat honom, för att han hade sett till att det inte skulle gå. Tog lite smärtstillande för några minuter sedan mg dexofen och mg paracetamol , väntar just nu på att det ska börja verka. lurifaxflux

Lurifaxflux - Kia

Och om han hade menat allvar så hade ingen räddat honom, för att han hade sett till att det inte skulle gå. Rekommendera Tweeta Dela Mejla. Gick inte att rädda Men kampen mot klockan var förgäves. Räntekrig — hon erbjuder bolån för under 1 procent. Genom PM, telefonsamtal, Hitta.

Lurifaxflux Video

Marcus Jannes (2010/10/11)

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2