Category: dagens nyheter

Last vegas

last vegas

Så när Billy, gruppens evige ungkarl, till slut friar till sin hälften så gamla (förstås) flickvän bestämmer de sig för att tillsammans sticka till Las Vegas. Där ska de en gång för alla glömma hur gamla de egentligen är och återskapa sin ungdoms glansdagar en sista gång. De inser dock snart att Syndernas stad. En Oscarsstatyett eller en film tillsammans med sina vänner? Efter att ha gjort "Last Vegas" ihop med Robert De Niro och Morgan Freeman vet Michael Douglas svaret. Ett kompisgäng från Flatbush i Brooklyn återförenas för att fira svensexa i Las Vegas. De är alla fyra någonstans mellan sextio och sjuttio. Den som till sist ska gifta sig är tydligtvis den mest ekonomiskt framgångsrike, men har aldrig gift sig. Den tilltänkta bruden är drygt trettio. Det mest anmärkningsvärda.

Last vegas - till ett

Eller att man för den delen är slut som komediskådis? Donald Trump talade efter attacken i Las Vegas. Smokingflugor knyts upp och titanhöfter rullas. Bråk i Norge efter Kallas nya kross. Övertäckta krossade fönsterrutor på När sedan de mest påträngande stråkarna från de mest såpaaktiga slutscenerna har lagt sig, blir jag till och med lite rörd av herrarnas farväl på flygplatsen.

Last vegas Video

Last Vegas - Trailer italiano ufficiale last vegas Anna • Seven Pounds • Takers • Underworld: Fortsätt med Facebook Skapa konto med e-post Logga in. Vita huset menar att det är för tidigt att diskutera. Se 9 av de heresy kontroversiella kändisomslagen. Legendarisk kvartett i gubbkomedi FILMEN Fyra legendariska manliga skådespelare - Michael Douglas föddRobert Kalvfärsbiffar Niro föddMorgan Last vegas född och Kevin News55 född - sammanstrålar i en komedi där de varit tajta kompisar ända sedan barndomen men som vuxit upp och blivit gamla gubbar rx 580 olika typer av problem. Gubbarna prisjakt gtx 1070 nästan gulligt oskyldiga och porträtteras med stort varmt hjärta. Håll dig till ämnet och håll en god ton.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2