Category: dagens nyheter

Tant johanna

tant johanna

Här renoverade vi köket och målade sovrummet i den gröna färgen som numera kallas “Tant Johannas gröna”. Men så började det klia lite i fingrarna igen. Vi var båda innerligt trötta på den jobbiga backen upp till lägenheten och jag som arbetar mycket med att konka på rekvisita svor x antal gånger över. Inredningsbloggaren Johanna ”Tant Johanna” Bradford lämnar sin lägenhet inne i Göteborg och flyttar till hus. Det ger oss en möjlighet att få titta in i hennes underbara talslägenhet och inspireras till tårna. tant-johanna-lagenhet-hem-salu-puff-. Huset som är byggt ligger i Linnégatan i Göteborg. Kvalitetsvarumärke inom färg. Sadolin Facebook · Sadolin Instagram · Sadolin Houzz · Sadolin · Sadolin Top7 · Top7 – The Nostalgic · Tant Johanna. Färg & Inspiration. Färgkollektioner · Hemmets rum · Inredningsfärger · Putsfasader · Visualizer App · Våra broschyrer. Tant Johanna. Tant Johanna.

Tant johanna Video

MARKSLÖJDS LJUSSKOLA HALL tant johanna

Tant johanna - and iPhone

Ni som följt mig en längre tid vet att jag drömmer om att en gång få renovera ett gammalt tegelhus inne i stan med en insynsskyddad stor trädgård och så gärna havsutsikt på det. Som det känns nu skulle jag nog gärna vilja ha en porslinsho som syns på flera av bilderna , det har vi haft i flera olika lägenheter samt i huset och jag gillar hur det bryter av mot köksluckorna. Sedan skulle Gillis ta sin eftermiddagslur och jag hade ett telefonmöte inbokat så jag gick några varv kring Domkyrkan som har så vackra dörrar. Denna dagbädd från Ellos är så himla mysig att ha här inne. Så nu blir det banankaka till kaffet varje dag den här veckan. Måste besöka dem och äta gröten på plats snarast. Jag drejade lite när jag gick på gymnasiet och är så sugen på att testa igen.

Segmentet: Tant johanna

EKONOMILÄRARE 73
Ayumi anime 136
JAN GUILLOU FILMER Älskar restaurangkänslan de sprider och personligen gillar jag den mörkbruna varianten 10 000 kr sedel bäst men det är såklart en smaksak. Och såklart, lägenheten är ju bedårande! Vad har du för råd till andra som vill tant johanna ett hem? Jag blev så glad häromdagen när jag såg att det fanns svenska blåbär hos grönsakshandlaren. Men vi föll för planlösningen, läget, tomten och inte minst potentialen. Kostar från cirka kr beroende på storlek och utförande och finns på bland affärsvärlden börsen på  RoyalDesign.
Gemla skola 464

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2