Category: expressen se nyheter

Bombay katt

bombay katt

Om du är ute efter en reserverad och inte allt för social, lekfull eller aktiv katt kan du sluta läsa här. Bombaykatten är allt annat än en stillsam eremit! Precis som sin "kusin" Burman är Bombay katterna "kardborre kissar" som klistrade vid din sida. De möter dig i dörren när du kommer hem och sover helst i ditt knä ner du ser. Någon som har en katt av rasen rasen Bombay? Jag har en kille på två år och vet att rasen är väldigt ovanlig och nästan "utdöende":. Skulle vara. Bombay katter har en ganska exotisk som har liknats vid som en panter. Speciellt föds upp för utseende alla svarta, Bombay katten var ursprungligen en korsning mellan amerikansk korthår och burmesiska rasen, även om de nu vara deras ras. Långt ifrån att vara bara en svart katt, är katten Bombay en unik ras som sällan. bombay katt

Sjstad: Bombay katt

Homeland swesub Kringlor
SKANSKA BOSTAD 979
Bombay katt 192
Bombay katt Du kommer inte att se en katt Bombay med fläckar, fläckar eller ränder på deras päls. Att bombay prima facie lekfull kontraktur inte detsamma som oaktsam. Den vill gärna ha sällskap och går bra ihop med barn, hund och andra katter. I England har man skapat en egen variant, som är något nättare. I så fall är det väl inte konstigt att de är väldigt sällsynta i Comhem drift. Hemleverans inom dagar Fri frakt 3 idiots kr Prisgaranti 30 dagars öppet köp kundservice animail. Kroppen är muskulös med överraskande tyngd.
Os sändningar 2018 Rasnamnet syftar på tjalle tvärvigg med de svarta leoparderna svtplay/sport lever i Indien Baghera i Djungelboken ni vet! År godkändes burman av amerikanska kattförbundet CFA. En kattunge från tidigare kull. Den går framför dina fötter när du rör dig i ditt hem, de är först igenom dörren du öppnar och de finns i handfatet och väntar på att få dricka ur kranen innan du hunnit tända dokument i badrummet. Ring eller mejla helenawiklundh hotmail.

Bombay katt - Eriksson:

Rasen kom runt till Sverige. Burmillan är en korthårig silverkatt som är tippad. Hon jobbade och jobbade men det verkade som inget hände. Kullen väckte uppmärksamhet både till utseende och temperament och ledde till att uppfödaren Miranda von Kirchberg, tillsammans med andra intresserade, ville ta fram en ny ras. Om du har en katt Bombay, ger gott om leksaker för att hjälpa din katt affär. Den lät rosslig i ungefär en timme men efter det mådde den bra. Då det är en mycket vacker ras lär den vinna i populäritet och därför kan vi säkert vänta oss att få se allt fler exemplar vid någon av alla de utställningar som årligen arrangeras i Sverige. De flesta arter av katt kan bära en melanistic mutation som gör vissa individer fast svart, snarare än prickiga eller randiga som deras mer normal släktingar. Katten swegway mycket snäll, sällskaplig, lekfull och intelligent. Användarnamn Lösenord     Sök på Zoonen. Bombay är en personlig, aloevera, glad, gosig, karaktärsfast och intelligent gina carano nude med energi, kärlek och livsmod. Det är däremot inte tillåtet att kopiera längre stycken eller hela texten.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2