Category: expressen se nyheter

Guilin

guilin

Sevärdheter i Guilin: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Guilin, Kina på TripAdvisor. En tur på Li-floden med utsikt mot sockertoppsbergen ska vara en av världens mest natursköna upplevelser. RESAs repoter håller med. RESA ons 07 jul Kina är inte bara Peking och Shanghai. Gör en avstickare till Guilin - staden som kineserna döpt till "vackrast under himlen". Och upplev makalös natur på köpet. Yangshuo ligger i närheten av Guilin i södra Kina. Omdiktad och avbildad i århundranden för sin sällsamma skönhet. Det mest kinesiska av alla kinesiska landskap. Klargröna risfält som fortfarande arbetas för hand och med vattenbuffel. Sockertoppsberg som får en att spana efter Skalmans och farmors små stugor på.

Guilin - ska vara

Ett par timmars bilfärd norr om Guilin, ligger den lilla byn Longji. Mejlet har skickats Gå till din inkorg och klicka på länken för att återställa ditt lösenord. Längs strandkanten lunkar vattenbuffalos sakta fram. Passa på att prova några av Guilins traditionella rätter, till exempel Guilin Mifen risnudlar med tillbehör som kostar några kronor per skål. Här har jag varit två gånger, med elva års mellanrum. guilin

Guilin Video

Chinese Street Food Tour in Guilin, China

Guilin - vis kan

Men här finns flera sevärdheter för naturälskaren. Flera dagars rundturer 1. Free WiFi is available in all areas. Elefantklippan i Guilin Elefantklippan ligger i staden Guilin och är stadens utan tvekan mest berömda landmärke. Ta sig runt på plats: What's more, Andy has a very good sense of humor. Framme i Yangshuo möts du av en myllrande marknad uppställd just med tanke på de anländande båtarna. Barnen går ofta inte ut skolan utan får stanna här för att jobba. Dess konstgjorda vattenfall som har ett Guinness rekord aktiveras varje kväll. Oroa dig inte - din gunnar asplund är i säkert förvar radio just nu oss. Tillbaka fräcka historier Guilin igen, tar crt skärm en av de många sightseeingbåtarna längs Leora and paul till Yangshuo. Här kan du ena dagen promenera på Kinesiska muren, och nästa dag fascineras av jättepandorna i exotiska Sichuanprovinsen. Däremot kan du fynda te i stora mängder. Kina är inte bara Peking och Shanghai.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2