Category: gp nyheter

Ettbud

ettbud

På måndag är det dags för Hexagons vd Ola Rollén att inta rättssalen i Oslo. En rättegång som har blivit en av årets stora snackisar bland bolagets ägare. Samtidigt spekuleras det om ett bud på rapportaktuella Hexagon. Patricia Hedelius ger en analys i Ekonomistudion fredag. Hitta precis släppta domännamn och sådana som är på väg att gå ut. Det finns en sida som heter software-blog.info Där verkar vara en del sjukdomar men man kan alltid maila till de som sköter sidan. Själv har jag också tröttnat på Tradera och deras software-blog.info nya layouten är inte användarvänlig då de bl a väljer en färgsättning som inte är bra. Sen är det allt annat trixande de.

Ettbud - innefattar idag

Liljevalchs 3         Utställning 2. Paketavi med stämplade frimärken - - Åmål. Alla tips emottas gladeligen! Logga in eller Bli medlem? Albert Bonniers Förlag , Nov 2, - Fiction - pages.

Ettbud - tankar

Antal auktioner på ettbud ökar stadigt! Den ende sonen Ulf står där med två tomma händer så när som på ett litet torp som han ärvt efter sin farmor. Sparbössa - Färggrann Gris i porslin. Frimärken på adresskort - stämplat - Uddevalla 1 M - Sunne. Ska nog kolla in Ettbud jag också.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2