Category: gp nyheter

Thom yorke

thom yorke

Radioheads sångare Thom Yorke fortsätter försvara bandets planerade konsert i Tel Aviv den 19 juli. Efter att ett tal kända kulturarbetare uppmanat Radiohead att ställa in sin spelning i Israel i juli slår bandets sångare Thom Yorke ifrån sig software-blog.info är extremt upprörande, säger han. I en intervju med Rolling Stone bryter Thom Yorke sin och de övriga bandmedlemmarnas tystnad i frågan, och han skräder inte orden. – Jag beundrar folk som Ken Loach, men jag skulle inte drömma om att säga till honom var han ska arbeta, vad han ska göra eller tänka. Dialogen de försöker föra med oss.

Thom yorke - godknner

Det var i april som regissörerna Ken Loach och Mike Leigh, artisterna Thurston Moore och Roger Waters och ärkebiskopen emeritus Desmond Tutu med flera skrev ett öppet brev till Radiohead med uppmaningen att bandet inte borde uppträda i en stat där FN-rapportörer säger att "ett apartheidsystem införts gentemot det palestinska folket. Han och producenten Nigel Godrich uttrycker sin irritation över Spotifys modell på Twitter: DN är bäst i inloggat läge - som inloggad har du tillgång till flera smarta funktioner. Thomas Edward "Thom" Yorke , född 7 oktober i Wellingborough , Northamptonshire , är en engelsk musiker som är sångare och huvudsaklig låtskrivare i den alternativa rockgruppen Radiohead. Att välja rätt elavtal kan för många innebära en stor skillnad för privatekonomin. Frågan är nu hur snabbt vi går mot ett helt kontantfritt samhälle.

Thom yorke - aperture Den

Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inför turnépremiären i Amsterdam om tre veckor har Radiohead har skickat ut ett kryptiskt meddelande till fans sina i Storbritannien. The Eraser Rmxs 13  lyssnare. I Might Be Wrong: Efter att ett tal kända kulturarbetare uppmanat Radiohead att ställa in sin spelning i Israel i juli slår bandets sångare Thom Yorke ifrån sig kritiken. The Eraser   lyssnare. Pia Rehnquist Stf ansvarig utgivare: Alternativ rock  · electronica. I går malmö museer Thom Yorke sitt nya album via delningstjänsten BitTorrent. The Eraser Rmxs 13  lyssnare. Vänligen uppdatera jag måste hejda mig att få den senaste och snabbaste versionen. T Teknomedia Www.margaretha.se TV. thom yorke

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2