Category: gp nyheter

Vägledningscentrum

vägledningscentrum

Du som är elev i Göteborgs Stads skolor, eller i en skola som har avtal med Vägledningscentrum, är välkommen till studie- och yrkesvägledarna på Vägledningscentrum. Går du inte i skolan, men vill prata om din framtid? Välkommen till oss, du som är göteborgare och ännu inte fyllt 20 år. Fristående skolor är välkomna att. Välkommen till Vägledningscentrum! Vägledningscentrum är Borlänges alldeles egna reseguide för dig som vill ge dig ut på en resa mot studier och nya yrken. Vi hjälper dig att hitta din rätta väg, vare sig du vill resa inom Borlänge eller ut i vida världen. Vi har kartan, kompassen och knappnålarna. Du kan. Vägledningscentrum är en mötesplats för information och vägledning inför studier.

Vägledningscentrum Video

Maiccu Kostiainen, Ihana Elämä 26.10.2013 vägledningscentrum

Vägledningscentrum - med kraft att lsa

Huvudmeny Aktivera JavaScript för att använda menyn. Vad du kan göra i Kristianstad med omnejd om du bor här eller kommer på besök. Mötesplatser Om de olika mötesplatser som finns i kommunen och hur du hittar en lokal att hyra. Så hittar du din studievägledare Fakta: Om likabehandling, kränkningar och vad vi gör för att våra elever ska vara trygga i skolan. Vuxenutbildning Bli lärling, gå en yrkesutbildning eller läs upp betygen. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vägledningscentrum - alla

Under våra öppettider är det bara att besöka oss, du behöver inte boka tid. I orter utan vägledningscentrum finns studie- och yrkesvägledare ute på Komvux-skolorna som man kan få samma hjälp av. Allt om Studera med barn. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på www. Marie Strandberg Rektor Skicka e-post marie. Följ oss i sociala medier, läs nyheter och broschyrer.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2