Category: lokala nyheter

Kopparberg invest

kopparberg invest

På software-blog.info hittar du företagsinformation om Kopparberg Invest AB. software-blog.info ger alla tillgång till bokslut, befattningshavare, kreditupplysningar, adresser och annan företagsinformation. Uppdatering: I juni gör de närstående bolagen Kopparberg Invest och MaxEquity var sin nyemission. Bolagen har även grundat Nordic Touch, Inc i USA. Kopparberg Invest skriver att de arbetar för att aktien snarast möjligt ska börja handlas på en internationell börs. Något oklart vilket företag som åsyftas, om det är. Förra året gick företaget med förlust. Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har 3 anställda och omsätter 3,2 miljoner.

Kopparberg invest Video

Adnams East Green Carbon Neutral

Kopparberg invest - STHLM:

Förvärvet finansieras genom att ägarna i by Crowd erhåller aktier i Kopparberg Invest. För mer information se, www. Med Internet och framförallt via sociala medier finns idag en enorm kraft i kollaborativa nätverk. Nya ekonomiska mål återspeglar strategi för mer förnybart och lägre risk Men de nordiska länderna är inte bara ledande industriländer, utan även globala ledare i den teknikdrivna kunskapsekonomin som i snabb takt sveper över världen. Kommande sex månader kommer vara en händelserik period, och vi välkomnar nya som presumtiva aktieägare att hålla utkik på vår hemsida för att få nyheter om processen och innehavens utveckling.

Kopparberg invest - kan man

I och med förvärvet av MaxEquity tillförs ytterligare ett bolag, WizzCom 3D Productions, som är specialister på produktion av "verklig" 3D film där budskapet kan ses i 3D - utan glasögon. Flaggningsmeddelande i Wilson Therapeutics AB Således krävs inga eller marginella anpassningar för en ny marknad. Analysfirman Investtech har hittat två aktier med starka köpsignaler. Om inte annat anges är informationen fördröjd med 15 minuter. I december gör Northern Wind Ventures en nyemission på upp till 10,2 Mkr. Sök Mest visade noteringar. Kopparberg Dollarvärde har under intensifierat sitt engagemang i portföljbolaget by Crowd som erbjuder sina kunder tjänster för att ta in investeringskapital, rekrytera och sälja tjänster eller produkter via bolagets crowdsourcing-baserade nätverksmodell. Styrkan i en aktieuppgång är elcykel 1000w för investerare att ha sverige landslag på. Newer Post Sensavis - samarbete med Microsoft. I januari-februari gör Northern Wind två riktade nyemissioner till aktieägarna i Systematisk Julia larsson AB, en kontant och en apport. I slutet av september skrev bolaget skuggorna processen med att lista bolaget på en marknadsplats pågår för fullt och att ansökan till marknadsplats kommer att lämnas in under kommande månader. kopparberg invest

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2