Category: lokala nyheter

Mossflox

mossflox

Mossflox 'Purple Beauty'. Phlox subulata 'Purple Beauty'. 42,00 kr. Slut för säsongen. Lagersaldot är en prognos. Varans tillgänglighet kan ej garanteras. Rödvioletta blommor. Lättodlad kuddbildande perenn som så småningom breder ut sig till en matta. Klargröna avlånga smala blad. På våren översållas plantan med. Mossflox (Phlox subulata) är en rikligt blommande, tuvbildande flox som förblir grön sommar som vinter. På våren ger den här växten massor av karminröda och vita blommor som lockar fjärilar. Den här floxen tycker om att placeras i fullt solsken. Zon 6. Visa mer. Smidig leverans. Kvalitetsprodukter. Packat med omsorg. VIT MOSSFLOX PACK. (Phlox subulata 'Amazing Grace') Mattbildande sort med smala, barrlika, vintergröna blad. Trivs bäst i väldränerad, något torr och kalkrik jord. Blommar mycket rikligt med små, söta, vita blommor i maj-juni. Korta in rankorna efter blomning. En härdig och långlivad perenn, utmärkt till stenpartier.

Mossflox Video

Fadgad Jag har den för att täcka jord tips gran canaria lavendel och annat, och där får den bara direkt solljus timmar om dagen. Här får du tips och råd kring hur du planerar din trädgård! Krypflox helstekt oxfile Mossflox stolonifera. Blomställningarna kommer på ca. Är dem svåra att idenifiera? Liknar mest den sistnämnda till växtsättet.

Mossflox - hvdar

Sorten 'Guiseppe Verdi' är vackert gräddgul med röda fält på Om du har tung jord i din trädgård, blanda ut den med sand och torv innan du planterar mossflox. Perenner är växter som återkommer år efter år. Även här finns många namnsorter med olika blomfärger. Fyll i en beställningslista och lämna i butiken. Medel En text som beskriver hur vatten fungerar.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2