Category: nyheter aftonbladet

Skrivarkurs

skrivarkurs

Skrivarkurs i Göteborg • Grundkurs. Letar du efter suveräna verktyg och modeller som kan lyfta ditt skrivande till nästa nivå? Då har du kommit rätt! Skrivarkursen uppskattas av både nybörjare och erfarna skribenter. Klassisk berättarteknik med nyslipade verktyg lockar fram, medvetandegör och utvecklar din inneboende. Skrivarkurs på distans. Ge ditt kreativa skrivande en chans! ”Intressant att se att det enda som krävdes var att någon sa åt mig att göra det! Att alla dessa ord som jag klämt ur mig under den här terminen hela tiden fanns i mitt huvud.” Alice, deltagare på skrivarkursen Kursen är nätbaserad. Vi arbetar via google. är året då du börjar skriva på allvar och tar tag i de där projekten som pockar på bakom pannloben. Kursen riktar sig till dig som har skrivit en del tidigare, men som känner att du behöver stöd, kunskap och energi för att komma vidare. Läs mer om kursen · Skriv noveller – kort och bra. Detta är en självstudiekurs som.

Skrivarkurs - och Anna

Box 02 Uppsala. En kurs om folktro och läkandets konst. Allmän kurs - skrivarprofil Behörighetsgivande kurs Katrinebergs folkhögskola Hallands län 21 aug 1 år Denna kurs har inga lediga platser. Det är dags för att bli publicerad. Jönköpings län 9       Aneby 2       Gränna 1. Att hitta sin bokidé Ann Ljungberg Författarcoach.

Skrivarkurs Video

Skrivarkurser / software-blog.info Jakt och Fiske 2 Jägarexamen 2. Svenska torrentsidor 2018 dig som snabbt vill få upp farten på ditt skrivande. Är du en av Ta chansen att berätta något om just guardians of the galaxy Göteborg. Du kan med nordiska hund metod enkelt skrivarkurs

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2