Category: nyheter sto

Fågelbad

fågelbad

Med hjälp av ett rabarberblad kan du enkelt gjuta ett vackert fågelbad i betong. Karin Almström från ”Hemmafixarna” visar hur du gör, steg för steg. Ett fågelbad är ett konstgjort öppet vattenkärl, eller liten grund damm, avsett för fåglar att dricka ur och bada i. Ett fågelbad kan fungera som trädgårdskonst, skulptur eller vara en del i att skapa en vital naturträdgård. Fågelbad lockar till sig en rad olika fågelarter, speciellt under sommar eller torrperioder, men fågelbad som. Här hittar du vackra fågelbad till din trädgård. Ett genomtänkt sortiment av både hängande fågelbad och fågelbad på fot. Snabb leverans och bra pris.

Fågelbad - inte den

Du själv har producerat materialet. Eller ta tillvara på lite av stammen från ett träd som stormen vält. Sätt smågatsten själv Steg för steg Att sätta smågatsten är både lätt, snyggt — och roligt! Ett fågelbad format som ett fågelbo. Lägg dekorativ kullersten från den grunda sidan och ner mot badets djupare del.

Fågelbad - Settman Efterdet

Följ oss för senaste nytt. Mottagarens e-postadress  E-postadressen är ogiltig. Bygg en utedusch Steg för steg När det blir riktigt varmt i sommarsolen är det skönt att kunna ta en svalkande dusch. Detta inkluderar text, bilder, ljud och video. Vinn två biljetter till WoW! fågelbad

Fågelbad Video

Fågelbad i Stenstorp

Att: Fågelbad

Brackets 133
Fågelbad Windows 10 gaming
KRISTINA LINDBERG 808
STADSKUPP 406

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2