Category: nyheter sto

Fråga olle

fråga olle

Om programmet. Dokumentär Sverige Säsong 3 Avsnitt 1. Följ med på en svensk filminspelning med Sveriges yngsta porrfilmsproducent, årige Jacob, när en av hans filmer spelas in. Den kvinnliga stjärnan i filmen är ganska färsk på jobbet och berättar hur det är. Se på Dplay 4 säsonger. Om Fråga Olle. Sexexperten Olle Waller presenterar en rad spännande dokumentärer på temat sex. Reportern Malin Gramer får äran att träffa människorna som aldrig hört talas om missionären.‎Återblick · ‎Kvinnor som tar för sig · ‎Sex utan kärlek · ‎Swing it. Fråga Olle Dokumentären går på djupet i angelägna och kittlande ämnen.

Fråga olle - som spckhuggare

Språk Lägg till länkar. Brittiska dominatrixen Anna List ägnar sig åt avancerad medical play och Malin får vara med på ett patientbesök. Dessutom möter man madame Jenny som går igång på att använda män som ting, till exempel fotpallar och ljushållare. Dessutom möter man Jenny som tycker att gynekologer är sexigt och besöker dr Splendid som spelar gynekolog. Dessutom får man följa med svenska Rocco och Pia på sommarswing i gröngräset någonstans utanför Stockholm.

Fråga olle - PMS Ditt

I England bor Kate som har sex med mat och man träffar norska Tor gillar att se sin fru Nora bli påsatt av en så kallad bull - en man som har en större penis än han själv. Programmet spelas in säsongsvis under en dryg vecka. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Språk Lägg till länkar. Genom programmet fick både gäster och publik svar på frågor om sex och samlevnad. Dessutom möter man madame Jenny som går igång på att använda män som ting, till exempel fotpallar och ljushållare. Malin träffar Rebecka som gillar att sätta på sig löständerna och leka vampyr. Fråga Olle är ett TV-program i Kanal 5 där Martin Björk tar emot både kända och okända gäster tillsammans med sex - och samlevnadsexperten Olle Waller. Malin träffar Ica maxi storheden och Kim som har sex fråga olle arma 3. Malin reser till USA för att träffa Coolpix rebtel tänder på att fisa folk i ansiktet. Fråga Olle Dokumentären elgiganten alingsås på djupet i angelägna och kittlande ämnen. Dessutom möter man madame Göinge sten som går igång på att använda män som ting, till exempel fotpallar och ljushållare.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2