Category: svt nyheter direkt

Mälardrottningen

mälardrottningen

Mälardrottningen Yacht Hotel och Restaurant, Stockholm: Se 51 recensioner, bilder och bra erbjudanden på Mälardrottningen Yacht Hotel och Restaurant, rankat #37 av hotell i Stockholm och med betyget 4 av 5 på TripAdvisor. För andra betydelser, se Mälardrottningen (olika betydelser). Mälardrottningen i Gyllene salen. Mälardrottningen är ett smeknamn på Stockholm som har funnits åtminstone sedan slutet av talet och syftar på stadens dominerande plats vid den östligaste delen av sjön Mälaren. Mälardrottningen har även gett namn till. Ett trivselseriespel för damer i Mälardalen (och runtomkring) Programmet för säsongen finns här. 1:a sammandragningen i Uppsala 29 oktober 2:a sammandragningen i Danderyd 21 januari 3:a sammandragningen i Sundbyberg 25 mars mälardrottningen Fick en duchessepotatis av att det Restaurant Mälardrottningen Typ av rätter: Kommer vi absolut att göra om. Julbord från kr per person. Rekommenderar verkligen detta julbord. Omdömet skrevs oktober 31 från mobil enhet.

Mälardrottningen - ocks ofta

Vi använder samma riktlinjer och normer för allt användargenererat innehåll, så även för boendenas svar på det innehållet. De lägsta priserna för din vistelse. Dessa riktlinjer och normer syftar till att hålla innehållet på Booking. Enkelrum - havsutsikt Cabin on Boat - Gästrum. Välj datum för att se tillgänglighet Vi matchar priset. Europeiskt , Svenskt , Skandinaviskt. Äkta åsikter Läs mer.

Mälardrottningen - lite

Klicka nedan för mer information. Barn och extrasängar Barn är välkomna. Trots detta var vi ganska ensamma i restaurangen. Vi hade även bokat bord till Julbordspremiären som var samma kväll. Vänligen avstå från att skicka in personorienterade, politiska, etiska eller religionskritiska kommentarer.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2