Category: svt nyheter direkt

Måns nathanaelson

måns nathanaelson

Ännu ett roligt avsnitt av Tv-Krönikan är ute! Denna vecka gästas programmet av Måns Nathanaelson som. Måns Nathanaelson slog igenom som Junior i ”Rederiet”. I dag är Måns Nathanaelson mer känd från komediserien ”Karatefylla” – och som Skalman i en pjäs om Bamse. Dessutom har han blivit pappa till Bonnie. ”Det har omprogrammerat min hjärna”, säger Måns. Skådespelaren Måns Nathanaelson har blivit pappa. Dottern Bonnie föddes för lite mer än en vecka sedan, skriver tidningen Se & Hör. Han är dessutom alldeles nyförlovad med lilla.

Måns nathanaelson - gav

Stäng Glömt lösenord Ange den e-postadress du registrerade med nedan så skickar vi en återställningslänk till dig. Käka, sova, vara nära, sträcka lite på benen. Så man var tvungen att kliva fram lite mer, och göra lite mer än att berätta vilket vittne som har hört av sig. Hide  Show  Actor 25 credits. Icke desto mindre är det en film värd att se. Sedan spräckte de hinnorna och så tog det väl fem timmar ungefär tills Bonnie var här. Kevin Bacon on "I Love Dick". måns nathanaelson

Måns nathanaelson - mlsumman

Måns Gustaf Daniel Nathanaelson är en kändis! Håller du med om det? Copyright © IMDb. Stäng Registrera dig Visningsnamn: Käka, sova, vara nära, sträcka lite på benen. Förståndet är inte med riktigt, men så ska det nog vara för annars skulle man nog inte vara så driven som man behöver vara. För att logga in framtiden klickar du på den gråa inloggningsknappen och anger den e-postadress och lösenord du angav vid registreringen.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2