Category: svt nyheter direkt

Vika servetter

vika servetter

Servettvikningar som alla klarar och som gör dukningen vackrare. Som jag berättat så vill ju Allie mer än gärna bestämma en del inför sina kalas och när vi skulle börja förbereda servettvikningen så ville hon absolut göra små hjärtan av varje servett. Hon dukade och hade sig. Papperstallrikarna kommer ifrån Lagerhaus och även sugrören. Serpentinerna hittade jag på. Förvandla servetten till en läskig fladdermus! Vi visar steg för steg hur du lyckas med servettvikningen till Halloween.

Vika servetter - som Uber

Diamanten är en klassisk och elegant servettvikning för fina festen. Följ vår enkla beskrivning och lär dig vika denna högtidliga kuvertet. Här lär vi dig att vika servetterna i ett marint tema med en enkel steg-för-steg-beskrivning. Den franska liljan är en servettvikning att imponera med! Här är en variant på den klassiska solfjädern!

Vika servetter - utvecklingen

Den passar också bra om du har mjuka servetter som kan vara lite svåra att forma. Här visar vi hur du viker ett torn som är både enkelt att göra och snyggt att välkomna gästerna med. Följ vår enkla beskrivning och lär dig vika denna högtidliga kuvertet. Har du inte tålamod för pilliga servettvikningar? Internet Explorer Chrome Firefox. Servettvikningen fina väskan är både tjusig och praktisk. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.

Vika servetter Video

Napkin folding swan. vika servetter

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2