Category: lokala nyheter

Imtech

imtech

Företagsinformation för imtech i Örebro med adresser, telefonnummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare. Imtech byter namn och lämnar det gamla bakom sig. Med nya ägare, ny organisation och det nya varumärket Assemblin markerar bolaget att man tar nästa steg i utvecklingen. Med namnbytet och omprofileringen tydliggör Assemblin sin styrka som en komplett och multidisciplinär installations- och servicepartner. Nu med ett. Imtech, i Byggvärlden, byggbranschens ledande affärs- och nyhetstidning.

Imtech - den

Efter utveckling av varumärkesplattform inleddes arbetet med omprofilering av Imtech vid årsskiftet och kommer praktiskt att genomföras i april. Imtech hanterar arkitektur, konstruktion, drift och underhåll av energi-, klimat-, kommunikations- och säkerhetssystem för arenor, flygplatser, industrianläggningar och andra byggnader. Bolagets vision är att vara det ledande nordiska installations- och serviceföretaget och sina kunders förstahandsval genom att leverera de mest effektiva lösningarna utformade av branschens bästa medarbetare. Så mycket sparar snåla blandare 11 dec Energieffektiva blandare kan spara mycket energi. Det visar Veckans Affärers ranking av imtech

Imtech - tobaksskatten

Som ett resultat kan vi erbjuda allt från helt integrerade lösningar för ventilation och kylning till samordning av integrerade projekt som omfattar ventilation, el, värme och sanitet, kyla samt styr-och säkerhetssystem. Företaget kom tidigt igång med CAD för ventilationssystem. René van der Bruggen styrelseordförande. Produktnyheterna samlas in och presenteras av: I dag är hon en av 4  kvinnor i byggbranschen som har skrivit För mer information kontakta: Företaget var dessutom uppdelat i tretton olika bolag runt om i landet.

Imtech Video

Smart Cities by Imtech

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2