Category: nyheter sto

Sjukvårdsminister

sjukvårdsminister

Socialminister Annika Strandhäll, som tar över sjukvårdsminister Gabriel Wikströms portfölj, säger att hon ser fram emot sina nya uppgifter. - Vi i Sverige har en hälso- och sjukvård i internationell toppklass, men vi har också tydliga problemområden. Gabriel Wikström, S, är sjukskriven från sitt jobb som sjukvårdsminister på grund av utbrändhet. Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll tar över. Sjukvårdsminister Annika Strandhäll (S) ville göra sig en egen bild av läget i förlossningsvården i Stockholm.

Sjukvårdsminister - Mattsson, 13

USA ska bli ledande i rymden igen. Känd krogprofil lämnar ännu ett medieuppdrag - Vad är man mer oförsiktig med? Det var tröttheten som ledde till att jag sökte hjälp, säger han till DN. Jag är övertygad om att jag kommer att vara engagerad politiskt på något sätt, men jag vet inte exakt hur. Kultur­departementet Departementet ansvarar för kultur, medier, demokrati, mänskliga rättigheter nationellt och trossamfund.

Sjukvårdsminister - anvnder

Han har varit sjukskriven på grund av utmattningssyndrom sedan början av maj och slutar nu som sjukvårdsminister på grund av hälsoskäl. Därefter kan du fortsätta att, utan kostnad, ta del av Dagens Medicins journalistik på sajten. Det är ett väldigt viktigt uppdrag och ansvar som jag har tyckt varit väldigt roligt, stimulerande och väldigt, väldigt viktigt. Fullt i Södertälje — Nyköping nästa. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Jag har inga andra, säger Gabriel Wikström småskrattande. sjukvårdsminister

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2